Moi
kaikille ruoan harrastajille.
Nimeni
on Antti-Jussi Haapalainen. Liki kolmenkymmenen vuotisen työuran aikana olen
toiminut ruoan parissa hellan
ääressä, alan opetus- sekä tuotekehitystehtävissä, joten oli jo aikakin
aloittaa blokin kirjoittaminen.
Ruokafilosofiani
perustuu sesongin mukaiseen, selkeään, yksinkertaiseen raaka-aineiden
yhdistämiseen että ruoan visuaalisuuteen, houkuttelevaan tuoksuun,
oikeisiin raaka-aineiden rakenteisiin, vaihteleviin suuntuntumiin sekä
sisälämpötiloihin ja ehdottomasti hyvään makuun.
Blogissa
esittämäni raaka-aineet sekä ruokalajit ovat pääosiltaan sesongin mukaisia,
Suomalaisia tuoreita raaka-aineita, poikkeuksena eräät tuonti
raaka-aineet sekä runsauden aikana säilötyt elintarvikkeet.
Blogin
nimikin - 12, viittaa siis vuoden kuukausiin.
Tavoitteena on esittää ideoita,
kuinka syödä ja selvitä hyvin vuodenaikojen vaihtelujen mukaan, kesän
ja syksyn runsaudesta talven ja alkukevään niukkuuteen.
Ruokalajeihin
liittyvät tekniikat sisältävät ammattilaisten käyttämiä
ruoanvalmistustekniikoita, joten onnistuaksesi saatat tarvita jo syventävää tietämystä
ruoanvalmistuksen saloista.
Otathan kuitenkin haasteen vastaan.
Blogissa
esitetyt raaka-aineet löytyvät paremmin varustellun kaupan hyllyiltä. Toki osan
löydät myös kotipuutarhoista tai puhtaasta Suomalaisesta luonnosta.
Apua ruoanvalmistuksen saloihin löytyy toisesta blogistani,
KÄYTÄNNÖLLINEN AMMATILLINEN RUOANVALMISTUS. 1.&2.
http://ruokablogi12karv.blogspot.fi/
http://ruokablogi12karv2.blogspot.fi

Apua ruoanvalmistuksen saloihin löytyy toisesta blogistani,
KÄYTÄNNÖLLINEN AMMATILLINEN RUOANVALMISTUS. 1.&2.
http://ruokablogi12karv.blogspot.fi/
http://ruokablogi12karv2.blogspot.fi

Tervetuloa
herkuttelemaan !
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti