Friteerattua homejuustoa,
hunaja-sokeriliemessä haudutettua kotimaista päärynää,
päärynäsorbettia, Mantšurian-jalopähkinä crumblea, päärynäsiirappia.
päärynäsorbettia, Mantšurian-jalopähkinä crumblea, päärynäsiirappia.
Friteerattu homejuustopallo
35g homejuusto
50g vehnäjauho
1kpl keltuainen (tilkka vettä)
50g vaaleanleivän sisusta
(kuivattu, siivilöity)
0,5dl öljy friteeraukseen
soseuta
homejuusto ja muotoile palloksi
leivitä
kahteen kertaan (vehnäjauho, keltuainen, leipärouhe, keltuainen, leipärouhe)
friteeraa
175*C kunnes pinta saanut väriä (2-3 min)
valuta
paperin päällä
Hunajaliemissä haudutettua
päärynää
125g hunaja
125g sokeri
5dl vesi
1kpl kotimainen päärynä
muotoile
päärynä
kiehauta
liemi
hauduta
liemessä 5-6 min kunnes hieman läpikuultavaa
jäähdytä
jätä
marinoitumaan liemeen 1 vrk
Päärynäsorbet
2,5dl päärynän keitinliemi
1kpl liivate
yhdistä
liemi ja liivate
pyöritä
sorbetiksi jäätelökoneessa
Mantšurian-jalopähkinä crumble
50g Mantšurian-jalopähkinä (kasvaa Eteläsuomessa)
25g vehnäjauho
25g voi
30g sokeri
murskaa
pähkinä
sulata
voi
yhdistä
vehnäjauho, sokeri, pähkinä, voi
paahda
175*C n. 6 min
Päärynäsiirappia
0,5
dl päärynän keitinliemi
redusoi
104*C
jäähdytä
Päärynä kuoristrimlaa
1kpl päärynän kuoristrimla
0,5dl päärynän keitinliemi
ryöppää
liemessä 3. min
valuta
kuivaa
kiertoilmauunissa 75*C n. 45 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti